Asennan kalusteet millilleen oikealle paikalle!

050 547 3234

Soita ja kysy lisää!

Remontti- ja saneerauspalvelut Lappeenrannassa

Asennuspalvelu Kalle Arponen on myös taitava remonttimies kaikille Lappeenrannan alueen asukkaille! Minulta onnistuvat sekä pienet että suuret huoneistojen remontti- sekä saneeraustyöt.

Jos haluat esimerkiksi uudistaa keittiön tai kylpyhuoneen, vaihtaa vanhan lattian laminaattiin / parkettiin, maalata tai tapetoida seinät, ota yhteyttä. Katsotaan yhdessä, millaisille remonttitöille teillä olisi tarvetta. Toimin etupäässä Lappeenrannan alueella, mutta sopii apuani kysyä vaikkapa Helsinkiin tai muulle pk-seudulle.  

Minulta voit tilata mm. seuraavat remonttityöt:

 • Huoneistoremontti
 • Kylpyhuoneremontti
 • Saunaremontti
 • Keittiöremontti
 • Sisämaalaus ja ulkomaalaus
 • Tapetointi
 • Lattia-asennus (parketit, laminaatit ym.)

Kysy ihmeessä palvelua muihinkin tehtäviin. Minulta onnistuvat kaikenlaiset asennus-, korjaus- ja parannustyöt, joilla asumisen viihtyisyys ja asunnon arvo kohentuvat. Teen myös paljon kalusteasennuksia

Ammattilaisen käsissä ei palvelu eikä laatu petä

Kokenut tekijä tietää, miten hommat hoituvat kerralla kuntoon kaikkien remontoinnin laatuvaatimusten mukaan. Työn jälkeen voi luottaa, samoin sujuvaan palveluun ja aikatauluihin, joista sovimme aina asiakkaan kanssa yhteistuumin. Hyödynnä osaamiseni, jos remontti on ovella! 

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄÄ!

Jos haluat kuulla lisää tarvitsemastasi palvelusta, voit lähettää viestin myös alla olevalla lomakkeella. Valitse palvelu, kirjoita viesti ja lähetä minulle! Palaan asiaan tuota pikaa.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Asennuspalvelu Kalle Arponen
Kesämäenkatu 2 A
53600 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2145708-5
Puh: 050 5473 234

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Asennuspalvelu Kalle Arponen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.