Asennan kalusteet millilleen oikealle paikalle!

050 547 3234

Soita ja kysy lisää!

Kalusteasennukset Lappeenrannan alueella - myös remontit!

Kaipaatko remontti- tai uudisrakennusprojektissasi luotettavaa kalusteasentajaa? Vai etsitkö tekijää remonttitöille?

Olen Kalle Arponen, vankan kokemuksen kalusteasentaja Lappeenrannasta! Toteutan kaikenlaiset kalusteasennukset sekä yksityis- että yritysasiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidysti.

Kysy lisää!

Kalusteasennukset kestävästi

Kalusteasennukset kannattaa aina tilata ammattilaiselta, sillä oikein toteutettu asennus ei ole helppo homma. Muutamankin millin heitto paljastuu heti esimerkiksi keittiönkaappien yläreunassa!

Hoidankin kaikenlaiset kalusteasennukset vankalla ammattitaidolla ja aina viimeistellysti. Pitipä kalusteita asentaa sitten keittiöön, kylpyhuoneeseen tai toimistoon, homma hoituu minulta nopeasti ja joustavasti.

Myös remontointi luonnistuu

Kalusteasennuksien lisäksi hallitsen myös huoneistojen remontointi- ja saneeraustyöt. Olipa kyse pienestä pintojen päivittämisestä tai suuremmasta urakasta, voit kääntyä minun puoleeni!

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄÄ!

Jos haluat kuulla lisää tarvitsemastasi palvelusta, voit lähettää viestin myös alla olevalla lomakkeella. Valitse palvelu, kirjoita viesti ja lähetä minulle! Palaan asiaan tuota pikaa.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Asennuspalvelu Kalle Arponen
Kesämäenkatu 2 A
53600 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2145708-5
Puh: 050 5473 234

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Asennuspalvelu Kalle Arponen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.